Kunstenaar

Kunst is een samenspel van het bewuste en het onbewuste. Het maakt het onzichtbare zichtbaar. Via haar schilderijen laat Angeli Mulders (1969) zien wat zich vanuit het onderbewuste ontwikkelt. Ze start met een intentie, een beeld, een verhaal, zonder precies te willen weten wat het eindresultaat wordt. Ze leidt het schilderij in een richting en laat het daarna los. Het schilderij en de schilder nemen het over en weer van elkaar over. Een strijd tussen leiden en laten leiden. Soms harmonieus, soms heftig. Wat wil de kunstenaar vertellen? Wat wil het doek vertellen? Welk proces is er gaande? Een samenspel van het bewuste en onderbewuste, wat leidt tot fascinerende inzichten. Voor de kunstenaar zelf en voor de toeschouwer. Ze gaat er graag over in gesprek.

Strateeg

Kunst is een belangrijke inspirator voor haar werk als communicatiestrateeg en trainer. Vanuit de colourful tribe creëert ze communicatiecampagnes en -programma's gericht op bewustwording. Positief en inspirerend. En met concreet handelingsperspectief. het resultaat: geen eendagsvlieg campagne, maar blijvende verandering. 

Trainer

De fascinatie over het onbewuste, dat maar liefst 95% van ons handelen bepaalt (Jung, Dispenza) heeft haar doen verdiepen in e laatste inzichten op het gebied van hersenwetenschap, emotionele intelligentie en mindfulness in relatie tot werkelijk duurzame gedragsverandering. Ze geeft workshops bij bedrijven en organiseert open avonden voor geïnteresseerden. De laatste wetenschappelijke inzichten over de werking van het brein worden daarbij gecombineerd met praktische oefeningen die deelnemers werkelijk laten ervaren hoeveel invloed ze (kunnen) uitoefenen op hun werk en leven.

Spreker

Angeli Hagoort Mulders is in te huren als spreker, gastdocent of dagvoorzitter op onderwerpen die te maken hebben met communicatie, leiderschap, inzicht in gedrag en positieve gedragsverandering. Onderzoek, (hersen)wetenschap, trendwatching, intuïtie en praktische handvatten gaat daarbij hand in hand. Theorie wordt afgewisseld met praktijk, denken met doen en ervaren. Het resultaat: enthousiasme en verdieping die mensen en organisaties, gedachten en ideeën, het bewuste en onbewuste in beweging brengen.